Hotspot Rotterdam: Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Een bloggersevent in de eerste veganistische patisserie van Nederland? Daar zeg je geen nee tegen, ook niet als je het gevoel hebt een permanente kater te hebben zoals ik de laatste tijd (en dat zonder feest of alcohol, best knap hé – na afloop was ik overigens zo uitgeteld dat ik meteen op de bank crashte en daar bijna niet meer vanaf kwam). De eigenaresse van Heavenly Cupcakes bereidde een heerlijke vegan high tea voor ons, met zoete en hartige hapjes.

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Loopt het water je al in de mond van deze foto’s? Nou bij mij wel weer hoor. Vooral die focaccia en aardbeitjes met chocola waren heerlijk. De taart, en met name de frosting was me iets te zoet, maar dat is natuurlijk een “geschmackssache”. Jessica, de eigenaresse van Heavenly Cupcakes, gaf aan dat ze originele Amerikaanse recepten gebruiken (die meestal wat zoeter zijn), wat op zich juist ook wel weer heel tof is!

Heavenly Cupcakes Bloggers
Anne van Veganne! en Duncan van The LauD Prince

We werden echt super goed verzorgd. We konden onbeperkt thee krijgen en er was zelfs koffie voor een van de bloggers die niet van thee hield. Ik vond het ontzettend leuk om andere vegan bloggers en vloggers te ontmoeten! Bij Heavenly Cupcakes worden trouwens wel vaker leuke evenementen gehouden. Zo was er afgelopen maand al een vegan instagram meeting en wordt er komend weekend een moederdag high tea georganiseerd. Houd dus zeker hun facebookpagina in de gaten voor meer events!

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes

Ook zonder event is het goed toeven bij Heavenly Cupcakes. Alles is 100% vegan en je kunt er niet enkel terecht voor cupcakes, maar ook voor een heerlijke lunch (VioLife-tosti’s en The Dutch Weedburger!!), broodjes van Het Zaanse Bakkertje en prachtig versierde taarten. Je kunt al dat lekkers meteen ter plaatse opeten, of voor de mensen die over een ijzeren discipline beschikken; meenemen naar huis. Naast alle zelfgemaakte dingen, verkopen ze ook de wat moeilijker te krijgen veganistische producten zoals bijvoorbeeld seitan-fix, VioLife-kaas, vegan kookboeken, vega-fit vleesvervangers en spuitbus-slagroom.

Heavenly Cupcakes is te vinden aan de Nieuwe Binnenweg 244 in Rotterdam.

(P.S. Het bloggersevent vond afgelopen weekend plaats en het was dus op het randje dat ik ernaar toe kon. Inmiddels zit ik al een aantal dagen ziek thuis, maar ik ben blij dat ik geweest ben. Het was heel gezellig en leuk om andere bloggers te ontmoeten en het leidde me op dat moment ook een beetje af van mijn vermoeidheid. Ik weet nog niet wat er aan de hand is en hoop heel erg dat ik geen anderen besmet heb, maar anders weten jullie me te vinden 😉 ).

(Visited 256 times, 1 visits today)

Wat je misschien ook wel interessant vindt:

3 reacties op “Hotspot Rotterdam: Heavenly Cupcakes

  1. Superleuke blog!! Beterschap! Mij heb je in ieder geval nergens mee besmet volgens mij 😉 Hopelijk heb je snel duidelijk waarom
    je je niet goed voelt en kan er wat aan gedaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *