Happy Cow | Vegan uit eten op vakantie

Tel Aviv

Veganist, dat ben je niet alleen thuis, maar ook op vakantie. Een paar dagen geleden schreef ik al over het vegan paspoort, waarmee je zelfs nog een analfabete inwoner van Antarctica kunt vertellen wat je wel of niet wilt eten. Vandaag een andere favoriet voor op reis: Happy Cow!

Als lekkerbek is een vakantie voor mij niet compleet zonder een keer uit eten te zijn geweest. Maar waar vind je nu zo snel een restaurant dat iets lekkers en veganistisch klaar kan maken? Op de Happy Cow! Happy Cow is een website met een enorme database aan vega(n)-friendly hotspots: van winkels tot koffietentjes en restaurants. Op de Happy Cow vind je het! Het handige aan Happy Cow is dat eigenlijk alles wat je wilt weten over een restaurant erop vermeld is: locatie, openingstijden, prijsniveau en reviews. Met name toen we in Israël waren heb ik de Happy Cow behoorlijk wat bezoekjes gebracht, maar ook in Tsjechië keek ik regelmatig op de site. Ik heb zo al heel wat leuke, lekkere hotspots ontdekt die ik niet had willen missen!

Happy Cow

Je kunt Happy Cow bezoeken op hun normale website, maar je kunt ook de app downloaden. Deze kost €3,99 voor iOS en Android. Zelf heb ik niet altijd de beschikking over WiFi op mijn vakantiebestemming, waardoor ik thuis van te voren of bij een WiFi hotspot op vakantie alvast een zoektocht doe. Ik sla de adresjes die me interessant lijken vervolgens op als screenshot, zodat ik ze ook offline kan bekijken.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Wat je misschien ook wel interessant vindt:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *